Olga är en av de mest varmhjärtade människor jag har mött. Hon tog emot oss och undervisade oss i sin studio som hon har hemma. Jag har verkligen känt mig privilegierad som har fått undervisning på "privat" nivå. Olga har förklarat feng shuis grunder på ett fantastiskt sätt. Grunder som jag har saknat i flera år och som inga böcker har förklarat på något vis. Det känns som om en viktig pusselbit äntligen har fallit på plats. Eller som Olga uttrycker det: " Feng shui är som en tårta. Den kan inte bara hänga i luften. Ni måste ha ett fat att ställa den på." Denna grund har Olga förmedlat till oss med en ängels tålamod och en mästares skicklighet. Tack Olga! Kram, Susanne Utbult
Feng Shui Research Center Spain
Susanne Utbult
"Jag har startat Feng Shui Yrkesutbildnings Modulerna med Master Olga García och jag är väldigt nöjd med hur enkelt det är att göra allt. När jag hör Olgas röst jag älskar det för det känns som om Olga satt bredvid mig - det är fantastiskt! Tack för att du gav mig denna möjlighet att lära mig, jag gillar verkligen det här sättet att lära mig online "
Feng Shui Research Center Spain
Patricia (Spanien)
"Som min kära kollega sa," när eleven är redo, dyker läraren upp. "Att ha upplevt FS-seminariet med min älskade lärare Olga García har det varit ett avsnitt i mitt liv som kommer att skapa en enorm skillnad. Att veta och att förstå FS och dess effekter på våra liv har förvånat mig och det kunde inte ha varit ett bättre sätt än genom Olga, som kom in i mitt liv vid rätt tidpunkt. Jag är mycket tacksam för den enorma mängd kunskap och erfarenheter som hon har delat med mig under dessa dagar och jag hoppas att detta bara är början på en fantastisk resa för att lära och förändra andras liv genom FS. Jag är väldigt glad. "
Feng Shui Research Center Spain
Paulina (México)
"Utmärkt, väldigt intressant att upptäcka och lära sig hur varje utrymme talar till dig enligt energierna, upptäcka aktuella, tidigare eller framtida händelser med ett enkelt diagram över rymden som på ett fantastiskt och enkelt sätt kan denna exceptionella kvinna, person och lärare undervisa hur man beräknar och känner till det i denna modul 3 och 4 med den kärlek, tillgivenhet och visdom som hon förmedlar sin kunskap och det roliga och trevliga sättet som hon förmedlar var och en av lektionerna tills hon är säker på att var och en av deltagarna har förstått innan hon går vidare till nästa lektion. Underbart att känna hur du efter att ha genomfört ett seminarium med en utmärkt lärare känner dig så säker och beredd att möta alla fall som livet ger dig, förutom hennes ansträngning att göra seminarierna så vackra och roliga att jag i detta fall hade glädjen att tillhöra seminarium 2013 som hölls i Punta Cana. Verkligen mycket tacksam mot Gud och livet för att tillhöra Olga Garcias studentgrupp, min respekt och min eviga tacksamhet för denna lärarlärare, tusen välsignelser för henne. "
Feng Shui Research Center Spain
Jesús (Venezuela)
"Kära Olguita, att komma till Punta Cana och delta i en FS klass var ett mycket bra beslut att förstå och fördjupa detta ämne och därmed bättre hjälpa oss själva och de som begär vår service. Personligen var jag glad att träffa dig och att kunna sätta ett ansikte, ett blick och ett leende till min online-lärare. Att möta människor från andra delar av världen är äntligen berikande och känner att vi är anslutna oavsett var vi alla är. Tack så mycket för din vänlighet, tid och framför allt för att överföra kunskap till oss. Med kärlek och tacksamhet. "
Feng Shui Research Center Spain
Jeannette (USA)
"Det är definitivt viktigt att delta i modulerna av två skäl: 1. Den mottagna informationen öppnar panorama för att på ett förstorat och makro-sätt se operationen och förhållandet mellan stjärnorna. 2. Olgas visdom, vision och erfarenhet är så värdefull att den förstärker kunskapen och kan förstås mycket bättre. Dessa seminarier är ett värdefullt verktyg för människor som vill veta och förstå feng shui som de antika kineserna såg det, och en gång därifrån, förstå hur denna forntida filosofi kan överföras till vår nuvarande värld. Det är uppenbart att mästare Yu har gjort ett underbart jobb med att tolka gamla texter så att hans elever kan förstå dem tydligt. Slutligen är det ett mycket berikande program, fullt av visdom, tydlighet och lärande. Olga, tack så mycket för ditt tålamod, din kärlek och ditt engagemang. Må Gud ge dig mycket liv och hälsa så att vi kan lära oss mycket mer av dig
Feng Shui Research Center Spain
Liu Telles (Colombia)
"Det handlar om riktigt djup och 100% professionell kunskap. Jag rekommenderar starkt till Feng Shui-proffsen, ta de 4 Modulerna för att slutföra sin utbildning och erhålla högre diplomen från Feng Shui Research Center, en institution som verkligen bryr sig om att dess medlemmar är etiska och får förfädernas kunskap som bevisats i vår tid. Att få kunskap om mästare Joseph Yu på mitt modersmål från min mästare Olga Garcias hand har varit en perfekt kommunikationslinje. Mästaren Olga kombinerar teori och praktik och uppnår perfekt att kunskapen i slutet av dagen assimileras och de är 100% produktiva dagar, och kombinerar det roliga det har varit att resa till Punta Cana för att njuta av strandmiljön och träffa underbara människor som mästare Olga García och mina kollegor Liu Telles och Maria Castells och kejsaren Gustavo. TACK MASTER OLGA!
Feng Shui Research Center
Irma Hernández (USA)