You are currently viewing Feng Shui Sovrum I

Feng Shui Sovrum I

Att välja ett bra sovrum är väldigt viktigt eftersom vi tillbringar många timmar med att sova.

Vi sover också mycket bättre när vi inte rör oss så mycket eller byter position. Att sova är en yin-aktivitet så det är därför vi bör ta hand om yin energin i rummet och välj rätt efter våra behov.

Varje plats i vårt hus har en yang och en yin energi.

Det är som dagen och natten, vi behöver dem båda. När vi sover använder vi yin energin.

Vi har åtta typer av yin-energier tillgängliga i ett hus, men inte alla är bra.

Vissa är bättre än andra. De bästa är inte alltid tillgängliga, eftersom det kan falla i badrummet eller i vardagsrummet. Det är därför vi ibland hör folk säga; ”åh jag kunde inte sova bra så jag gick till soffan mitt på natten och där jag kunde sova jätte bra”.

Det är därför jag alltid är glad när en arkitekt vill studera Feng Shui eftersom jag vet att de kommer att designa mycket bra hus med bra Yin-energi för sovrummet.

Att välja ett bra ställe att ha vårt sovrum är väldigt viktigt.

Rätt val kan hjälpa oss att förbättra våra prestationer på jobbet, det kan hjälpa oss att förbättra våra relationer, vår karriär, vår karaktär.

Energin vi sover med kommer att påverka oss och är som vår guide, vi behöver en bra guide.

Låt oss säga att vi måste åka till en plats första gången, vi vet inte hur vi kommer dit och vi måste be någon att vägleda oss. Om vi ​​ber om hjälp till en bra guide, kommer vi till platsen utan problem, men om vi ber om hjälp till en förvirrad guide, kan vi gå vilse.

Så energin vi sover med kan vara som en bra guide eller en dålig guide, se upp ordentligt med det!

Det är därför det är viktigt att veta vilken typ av yin energi  vi använder när vi sover. Det är det första vi måste ta hänsyn till.

JAG VILL GÄRNA FÅ INFORMATION OM EN FENG SHUI KONSULTATION I MITT BOENDE.

Lämna ett svar