You are currently viewing Feng Shui Sovrum

Feng Shui Sovrum

Feng Shui och Sovrum

Sovrummet är en av de mest yin delarna av huset.

Vi bör välja med omsorg det vi vill ha kring oss och även viktigare är att sova där det finns en bra yin energi som dessutom skall hjälpa oss i vårt arbete eller yrke.

Om vi väljer rätt, kommer allt att gå som på hjul för oss…

Det finns flera sätt att förbättra energierna.

Det tas förgivet att vi har valt en bra energi för att sova enligt vårt yrke men det är inte säkert att vi är kompatibla med den sortens energi.

Man kan använda sig av de rätta färgerna för att harmonisera, samtidigt som vi kan blockera det som inte är gynnsamt.

Låt oss säga att det är vårt sovrum och vi har planerat att ha inredningen så här för att matcha och förstärka den goda yin energin som finns vid väggen där vi sover, när vi sover, använder vi denna speciella yin energin vi har valt för vårt sovrum.

Här bor ett par som är konstnärer, vi har valt en neutral färg för väggen som känns lugn men vi har dels använt mörka nyanser till inredningen för att förstärka den yin energi som kan bidra med konstnärliga ideer. För att undvika romans utanför äktenskapet, har vi valt lite röda nyanser. På så sätt balanserar vi energierna och skapar den perfekta balansen för att få det stöd vi behöver när vi sover som samtidigt skall förstärka och hjälpa oss i vårt arbete.

Vi kan även tänka på de 4 skydd som ett hus behöver,

här blir det anpassat till ett sovrum.

  • Bakom sängen skyddar vi i form av en vägg och sänggavel -1- (som egentligen kunde vara lite högre än den vi ser på bilden)
  • På varje sida av sängen skyddar vi i form av nattuksbord med sina lampor – 2 + 3 -.
  • Skydd vid fötterna i form av pallen – 4- som är bekvämt att ha eftersom hör finns det goot om plats.

På kvällstid kan vi dra för gardinerna eller rullgardinen för att skapa mer skydd och få mera yin i rummet.

Detta hör till de ”speciella teknikerna” man använder när man mäter en osynlig energi som finns i varje hus vrå eftersom varje hus är unikt.

Behöver Du en Feng Shui konsultation på ditt boende?

Lämna ett svar